Aanmelden

Meld uw horecazaak nu gratis aan en genereer inkomsten door de verkoop van waardebonnen!

Wilt u ook waardebonnen verkopen om deze moeilijke periode te overbruggen? Meldt u dan vandaag nog aan. 
Uw deelname is gratis en de partners dragen de transactiekosten tijdens de sluiting van de Horeca. 

Ik wil deelnemen!Ik ben reeds ingeschreven en wil inloggen op mijn persoonlijke pagina.

Voor horecazaken

Vanaf wanneer kan ik mij aanmelden op HorecaComeback?

Vanaf donderdag 2 april 2020 is het mogelijk om je aan te melden op het platform als horecaonderneming. Consumenten kunnen waardebonnen aankopen via HorecaComeback vanaf 3 april 2020.

Hoe kan ik als horecazaak meedoen aan HorecaComeback?
Je hoeft je alleen aan te melden via de tab rechts bovenaan op de website van HorecaComeback en je bedrijfsgegevens correct en volledig in te vullen. Van zodra deze gegevens goedgekeurd zijn, wordt je account geactiveerd en is je zaak zichtbaar op de website. Via mail ontvang je een link naar je persoonlijke Resengo-omgeving waarin je een overzicht van je verkochte waardebonnen kan bijhouden. Indien je reeds klant bent bij Resengo en je gebruik maakt van de waardebonshop, zullen deze waardebonnen automatisch toegevoegd worden in je bestaand systeem.
Op welke manier ontvang ik het geld van de verkochte waardebonnen voor mijn zaak?

Je ontvangt het volledige bedrag van een verkochte waardebon op vrijdag volgend op de verkoop van de waardebon.  Verkochte waardebonnen worden uitgekeerd via het rekeningnummer dat je bij de registratie van jouw zaak op HorecaComeback ingeeft. Dit rekeningnummer moet gekoppeld zijn aan je vennootschap.

Hoe wordt er omgegaan met mijn persoonsgegevens?

Er wordt zorgvuldig en veilig omgegaan met jouw persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je op onze privacy voorwaarden. Ook de gegevens van mensen, die bij jou een waardebon aankopen, worden enkel gebruikt in het kader van deze actie.

Welke andere horecazaken doen mee?

Alle deelnemende horecazaken kan je terugvinden op de homepagina van HorecaComeback. Je kan een horecazaak opzoeken op naam of postcode.

Kan ik me ook weer uitschrijven als ondernemer?

Je kan je zaak op elk moment uitschrijven van het platform én je bent tot niets verbonden. Om je uit te schrijven, neem je contact via mail@horecacomeback.be

Is en blijft deze website gratis?

Er zullen geen kosten aan het gebruik van deze website vasthangen.

Heb ik als ondernemer toegang tot de gegevens van de consument die de waardebon aankoopt?

Neen. Horecazaken ontvangen geen gegevens van de personen, die een waardebon voor hun zaak aankopen. Wel gaat de zaak in kwestie een mail ontvangen per waardebon die verkocht wordt en hebben ze een overzicht via hun unieke Resengo-omgeving.

Gelden de gekochte waardebonnen als omzet en heeft dit invloed op de overheidsmaatregelen rondom omzetderving?

Gekochte waardebonnen worden niet als omzet gezien. Pas wanneer de bon in je zaak verzilverd wordt en hier iets mee aangekocht wordt, kan er over omzet gesproken worden.

Hoe lang duurt het voordat mijn zaak online staat, nadat ik mij heb aangemeld op HorecaComeback?

Na het aanmelden en correct invullen van je gegevens, zal je zaak na goedkeuring van de partners aan het platform toegevoegd worden. Je ontvangt na de registratie nog een mail met meer informatie en een link naar je unieke omgeving, waarop je het overzicht van de verkochte waardebonnen kan behouden.

Kan ik mijn gegevens, zoals mijn rekeningnummer, achteraf nog aanpassen?
Het is niet de bedoeling om achteraf nog gegevens aan te passen. Moest dit toch noodzakelijk zijn, gelieve contact op te nemen met ons via mail@horecacomeback.be
Waarom is het een goed idee om op HorecaComeback waardebonnen te verkopen?

Wanneer veel consumenten een waardebon kopen voor jouw zaak, of dit nu via HorecaComeback is of niet, zullen zij deze bonnen achteraf moeten laten verzilveren in jouw zaak. Klanten gaan dit echter op verschillende tijdstippen komen doen en de kans is groot dat consumenten meer zullen besteden dan het bedrag op de bon. Bovendien zorgt de directe uitbetaling voor een cashflow-boost.

De verkoop van zo’n waardebon is dus niet alleen een extra inkomst voor je zaak, maar zo hebben consumenten ook iets om naar uit te kijken wanneer de horeca terug zijn deuren opent.

Wat als ik mijn type horecazaak niet terugvind in de lijst van activiteiten?
Gelieve contact op te nemen met ons via mail@horecacomeback.be.
Wat als ik verschillende horecazaken heb onder één en hetzelfde BTW nummer?
Gelieve contact op te nemen met ons via mail@horecacomeback.be
Mijn vraag staat hier niet tussen, hoe kan ik persoonlijk contact opnemen?
Gelieve contact op te nemen via mail@horecacomeback.be.

powered by